[ANN] Fixed A4D_Init (again)

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[ANN] Fixed A4D_Init (again)

Aparajita Fishman
Hi,

I have just discovered that v14.4 fixes a bug with WEB SEND RAW DATA. The shell method A4D_Init (for use with 4D as a web server) has been updated accordingly. You can find the latest here:

https://gist.github.com/aparajita/866d194e4f94c2c66303

Or download the latest version from the web site.

Regards,

  Aparajita

_______________________________________________
Active4D-dev mailing list
[hidden email]
http://list.aparajitaworld.com/listinfo/active4d-dev
Archives: http://active4d-nabble.aparajitaworld.com/
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [ANN] Fixed A4D_Init (again)

William Swann
Thank you Aparajita!

Wanted to let you know though that there is typo in the command to start the 4D web server. It currently reads START WEB SERVER and it should be WEB START SERVER. Only found it out when 4D complained on start up of my app.

Bill Swann

On Jul 30, 2015, at 8:33 AM, Aparajita Fishman <[hidden email]> wrote:

> Hi,
>
> I have just discovered that v14.4 fixes a bug with WEB SEND RAW DATA. The shell method A4D_Init (for use with 4D as a web server) has been updated accordingly. You can find the latest here:
>
> https://gist.github.com/aparajita/866d194e4f94c2c66303
>
> Or download the latest version from the web site.
>
> Regards,
>
>  Aparajita
>
> _______________________________________________
> Active4D-dev mailing list
> [hidden email]
> http://list.aparajitaworld.com/listinfo/active4d-dev
> Archives: http://active4d-nabble.aparajitaworld.com/


_______________________________________________
Active4D-dev mailing list
[hidden email]
http://list.aparajitaworld.com/listinfo/active4d-dev
Archives: http://active4d-nabble.aparajitaworld.com/
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [ANN] Fixed A4D_Init (again)

Aparajita Fishman
> Wanted to let you know though that there is typo in the command to start the 4D web server. It currently reads START WEB SERVER and it should be WEB START SERVER. Only found it out when 4D complained on start up of my app.

That's because I'm still using v11 as the base version, and they changed the syntax in a later version.

Regards,

  Aparajita

_______________________________________________
Active4D-dev mailing list
[hidden email]
http://list.aparajitaworld.com/listinfo/active4d-dev
Archives: http://active4d-nabble.aparajitaworld.com/