WEB SEND RAW DATA issue in v14.2

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

WEB SEND RAW DATA issue in v14.2

Peter Jakobsson-2
Hi

I was wondering if I could get more information about this bug. I notice that the latest shell has a workaround for it and that 14.2 is one of the versions identified as being affected.

Has a bug report been filed that I can check the status of ? Is it fixed in any of the nightly builds ?

When I test my 14.2 web application with WEB SEND RAW DATA the browser thinks it’s downloading something and doesn’t render the page - instead it switches to “download” mode. I’m presuming this might be linked to the issue with WEB SEND RAW DATA.

(On the other hand when I use the WEB SEND BLOB workaround, the browser just displays the response header as text).

I’d prefer to used a version of 4D with a “fixed” version of WEB SEND RAW DATA rather than a “broken" one.

Regards

Peter

_______________________________________________
Active4D-dev mailing list
[hidden email]
http://list.aparajitaworld.com/listinfo/active4d-dev
Archives: http://active4d-nabble.aparajitaworld.com/
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: WEB SEND RAW DATA issue in v14.2

aparajita
Administrator
> Has a bug report been filed that I can check the status of ? Is it fixed in any of the nightly builds ?

http://www.bugs.4d.fr/4daction/waction_displaybug/ACI0088990/aparajita@...


> I’d prefer to used a version of 4D with a “fixed” version of WEB SEND RAW DATA rather than a “broken" one.

We'd all prefer to use a version of 4D that is fixed, but in this case the workaround (falling back to WEB SEND BLOB) is perfectly acceptable. For many years the Active4D shell did not use WEB SEND RAW DATA at all.

Regards,

  Aparajita

_______________________________________________
Active4D-dev mailing list
[hidden email]
http://list.aparajitaworld.com/listinfo/active4d-dev
Archives: http://active4d-nabble.aparajitaworld.com/
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: WEB SEND RAW DATA issue in v14.2

Peter Jakobsson-2

> We'd all prefer to use a version of 4D that is fixed, but in this case the workaround (falling back to WEB SEND BLOB) is perfectly acceptable. For many years the Active4D shell did not use WEB SEND RAW DATA at all.

Ok, it’s working with the WEB SEND BLOB now once I bring my custom code up to date with the 6.1 shell code.

Many thanks for templating this workaround for us. That’s saved me days of "is this a bug or a feature” type head scratching.

Peter

_______________________________________________
Active4D-dev mailing list
[hidden email]
http://list.aparajitaworld.com/listinfo/active4d-dev
Archives: http://active4d-nabble.aparajitaworld.com/