document downloads - does not display

classic Classic list List threaded Threaded
7 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

document downloads - does not display

David Ringsmuth-3
Windows 7 Home Premium 64bit
A4D 6.1r7
4D Server v13.5163497

4D Web Default folder: web_static
Location of the document that is downloading: web/1/document.a4d
".a4d" is listed as an executable extension

I'm not seeing why the document is downloading instead of displaying.

Suggestions please!

Oct 02 13:50:56 Active4D: [notice]
*****************************************************************
Oct 02 13:50:56 Active4D: [notice]   Active4D
Oct 02 13:50:56 Active4D: [notice]
*****************************************************************
Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] env: log level = info
Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] env: ICU data directory:
C:\David\Plugins\Active4D.bundle\Contents\Resources
Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] env: Active4D 6.1r7 [Windows, release,
32-bit]
Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] env: 4D v13.5.0r0 [Server, compiled,
Unicode mode, Microsoft Windows 7  1155EEFC (build 7601), 32-bit]
Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] env: ICU locale: en_US - English (United
States)
Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] env: checked
Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] license: searching for key file in
/C/Users/Specific_User/AppData/Roaming/4D Server/com.aparajita/Active4D
Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] license: searching for key file in
/C/ProgramData/4D/Licenses/com.aparajita/Active4D
Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] license: found key file:
C:\ProgramData\4D\Licenses\com.aparajita\Active4D\Active4D.24.179.202.206.ke
y
Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] license: found deployment license, checking
IP addresses
Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] license: matched IP address: 1.2.3.4
Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] license: valid key: key version = 0x61,
plugin version = 0x61
Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] license: type = deployment, unlimited time
Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] server: initialized
Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] lexer: initialized
Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] interpreter: default directory: C:/
Application_Name /
Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] interpreter: initialized
Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] runtime: initialized
Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] web_runtime: initialized
Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] housekeeper: initialized
Oct 02 13:50:57 Active4D: [info] plugin: starting up web server
Oct 02 13:50:57 Active4D: [info] config: reading
C:\Application_Name\Active4D\Active4D.ini
Oct 02 13:50:57 Active4D: [warn] config: invalid path: <default>/libs
Oct 02 13:50:57 Active4D: [info] realms: reading
C:\Application_Name\Active4D\Realms.ini
Oct 02 13:50:57 Active4D: [info] virtual hosts: reading
C:\Application_Name\Active4D\VirtualHosts.ini
Oct 02 13:50:57 Active4D: [info] cors: reading
C:\Application_Name\Active4D\Cors.ini
Oct 02 13:50:57 Active4D: [info] extension map: reading
C:\Application_Name\Active4D\ExtensionMap.ini
Oct 02 13:50:57 Active4D: [info] plugin: initializing circuits
Oct 02 13:50:57 Active4D: [info] plugin: scanning for circuits in web root
/C/Application_Name/web/
Oct 02 13:50:57 Active4D: [info] plugin: circuits initialized
Oct 02 13:50:57 Active4D: [info] server: http get body method set to
"A4D_GetHttpBodyCallback"
Oct 02 13:50:57 Active4D: [info] plugin: web server started, 4D host,
listening on 0.0.0.0:80

#Version: 1.0
#Software: 4D_v13/13.5
#Date: 2014-10-02 13:18:00
#Remark: format ELF
#Fields: BYTES_SENT CS-CDNS C-IP CS(COOKIE) CS(HOST) CS(REFERER)
CS(USER-AGENT) USER METHOD CS-SIP SC-STATUS CS-URI CS-URI-QUERY CS-URI-STEM
DATE TIME TIME-TAKEN
5620 24.179.202.206 24.179.202.206 "" "24.179.202.206" "" "Mozilla/5.0
(Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko)
Chrome/37.0.2062.124 Safari/537.36" - GET 24.179.202.206 200
/4dcgi/1/document.a4d - /4dcgi/1/document.a4d 2014-10-02 18:18:00 18:18:00
426
5620 24.179.202.206 24.179.202.206 "" "24.179.202.206" "" "Mozilla/5.0
(Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko)
Chrome/37.0.2062.124 Safari/537.36" - GET 24.179.202.206 200 /1/document.a4d
- /1/document.a4d 2014-10-02 18:31:58 18:31:58 166
5620 24.179.202.206 24.179.202.206 "" "24.179.202.206" "" "Mozilla/5.0
(Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko)
Chrome/37.0.2062.124 Safari/537.36" - GET 24.179.202.206 200 /1/document.a4d
- /1/document.a4d 2014-10-02 18:37:30 18:37:30 50

Thanks!
David Ringsmuth

_______________________________________________
Active4D-dev mailing list
[hidden email]
http://list.aparajitaworld.com/listinfo/active4d-dev
Archives: http://active4d-nabble.aparajitaworld.com/
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: document downloads - does not display

aparajita
Administrator
> 4D Web Default folder: web_static
> Location of the document that is downloading: web/1/document.a4d
> ".a4d" is listed as an executable extension
>
> I'm not seeing why the document is downloading instead of displaying.

Is it just that document that is downloading or all documents?

Regards,

  Aparajita

_______________________________________________
Active4D-dev mailing list
[hidden email]
http://list.aparajitaworld.com/listinfo/active4d-dev
Archives: http://active4d-nabble.aparajitaworld.com/
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: document downloads - does not display

David Ringsmuth-3
Aparajita,

I have just documented that it occurs on at least 2 documents.

When I copy the entire 4D folder contents to my local computer and test it,
it works correctly on my computer with all of the same 4D Folder items
(Active4D, Components, Plugins, Web, Web_Static, 4dc,4dd, etc...)

It is only failing - downloading the documents instead of processing them -
on the customer's box.

David

-----Original Message-----
From: [hidden email]
[mailto:[hidden email]] On Behalf Of Aparajita
Fishman
Sent: Thursday, October 02, 2014 8:18 PM
To: Active4D Developer Discussion List
Subject: Re: [Active4d-dev] document downloads - does not display

> 4D Web Default folder: web_static
> Location of the document that is downloading: web/1/document.a4d
> ".a4d" is listed as an executable extension
>
> I'm not seeing why the document is downloading instead of displaying.

Is it just that document that is downloading or all documents?

Regards,

  Aparajita

_______________________________________________
Active4D-dev mailing list
[hidden email]
http://list.aparajitaworld.com/listinfo/active4d-dev
Archives: http://active4d-nabble.aparajitaworld.com/

_______________________________________________
Active4D-dev mailing list
[hidden email]
http://list.aparajitaworld.com/listinfo/active4d-dev
Archives: http://active4d-nabble.aparajitaworld.com/
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: document downloads - does not display

aparajita
Administrator
> When I copy the entire 4D folder contents to my local computer and test it,
> it works correctly on my computer with all of the same 4D Folder items
> (Active4D, Components, Plugins, Web, Web_Static, 4dc,4dd, etc...)
>
> It is only failing - downloading the documents instead of processing them -
> on the customer's box.

Quite strange. Have you checked the Active4D and 4D web logs?

Regards,

  Aparajita

_______________________________________________
Active4D-dev mailing list
[hidden email]
http://list.aparajitaworld.com/listinfo/active4d-dev
Archives: http://active4d-nabble.aparajitaworld.com/
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: document downloads - does not display

David Ringsmuth-3
Aparajita,

Re: " Quite strange. Have you checked the Active4D and 4D web logs?"

Yes. I included both with my first post. They are here again:

Oct 02 13:50:56 Active4D: [notice]
*****************************************************************
Oct 02 13:50:56 Active4D: [notice]   Active4D
Oct 02 13:50:56 Active4D: [notice]
*****************************************************************
Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] env: log level = info Oct 02 13:50:56
Active4D: [info] env: ICU data directory:
C:\David\Plugins\Active4D.bundle\Contents\Resources
Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] env: Active4D 6.1r7 [Windows, release,
32-bit] Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] env: 4D v13.5.0r0 [Server,
compiled, Unicode mode, Microsoft Windows 7  1155EEFC (build 7601), 32-bit]
Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] env: ICU locale: en_US - English (United
States)
Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] env: checked Oct 02 13:50:56 Active4D:
[info] license: searching for key file in
/C/Users/Specific_User/AppData/Roaming/4D Server/com.aparajita/Active4D Oct
02 13:50:56 Active4D: [info] license: searching for key file in
/C/ProgramData/4D/Licenses/com.aparajita/Active4D
Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] license: found key file:
C:\ProgramData\4D\Licenses\com.aparajita\Active4D\Active4D.24.179.202.206.ke
y
Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] license: found deployment license, checking
IP addresses Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] license: matched IP address:
1.2.3.4 Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] license: valid key: key version =
0x61, plugin version = 0x61 Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] license: type =
deployment, unlimited time Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] server:
initialized Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] lexer: initialized Oct 02
13:50:56 Active4D: [info] interpreter: default directory: C:/
Application_Name / Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] interpreter: initialized
Oct 02 13:50:56 Active4D: [info] runtime: initialized Oct 02 13:50:56
Active4D: [info] web_runtime: initialized Oct 02 13:50:56 Active4D: [info]
housekeeper: initialized Oct 02 13:50:57 Active4D: [info] plugin: starting
up web server Oct 02 13:50:57 Active4D: [info] config: reading
C:\Application_Name\Active4D\Active4D.ini
Oct 02 13:50:57 Active4D: [warn] config: invalid path: <default>/libs Oct 02
13:50:57 Active4D: [info] realms: reading
C:\Application_Name\Active4D\Realms.ini
Oct 02 13:50:57 Active4D: [info] virtual hosts: reading
C:\Application_Name\Active4D\VirtualHosts.ini
Oct 02 13:50:57 Active4D: [info] cors: reading
C:\Application_Name\Active4D\Cors.ini
Oct 02 13:50:57 Active4D: [info] extension map: reading
C:\Application_Name\Active4D\ExtensionMap.ini
Oct 02 13:50:57 Active4D: [info] plugin: initializing circuits Oct 02
13:50:57 Active4D: [info] plugin: scanning for circuits in web root
/C/Application_Name/web/ Oct 02 13:50:57 Active4D: [info] plugin: circuits
initialized Oct 02 13:50:57 Active4D: [info] server: http get body method
set to "A4D_GetHttpBodyCallback"
Oct 02 13:50:57 Active4D: [info] plugin: web server started, 4D host,
listening on 0.0.0.0:80
----------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------
----

#Version: 1.0
#Software: 4D_v13/13.5
#Date: 2014-10-02 13:18:00
#Remark: format ELF
#Fields: BYTES_SENT CS-CDNS C-IP CS(COOKIE) CS(HOST) CS(REFERER)
CS(USER-AGENT) USER METHOD CS-SIP SC-STATUS CS-URI CS-URI-QUERY CS-URI-STEM
DATE TIME TIME-TAKEN
5620 24.179.202.206 24.179.202.206 "" "24.179.202.206" "" "Mozilla/5.0
(Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko)
Chrome/37.0.2062.124 Safari/537.36" - GET 24.179.202.206 200
/4dcgi/1/document.a4d - /4dcgi/1/document.a4d 2014-10-02 18:18:00 18:18:00
426
5620 24.179.202.206 24.179.202.206 "" "24.179.202.206" "" "Mozilla/5.0
(Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko)
Chrome/37.0.2062.124 Safari/537.36" - GET 24.179.202.206 200 /1/document.a4d
- /1/document.a4d 2014-10-02 18:31:58 18:31:58 166
5620 24.179.202.206 24.179.202.206 "" "24.179.202.206" "" "Mozilla/5.0
(Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko)
Chrome/37.0.2062.124 Safari/537.36" - GET 24.179.202.206 200 /1/document.a4d
- /1/document.a4d 2014-10-02 18:37:30 18:37:30 50
----------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------
-----------------

Needing help with this one...

Thanks!
David Ringsmuth

_______________________________________________
Active4D-dev mailing list
[hidden email]
http://list.aparajitaworld.com/listinfo/active4d-dev
Archives: http://active4d-nabble.aparajitaworld.com/
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: document downloads - does not display

aparajita
Administrator
> GET 24.179.202.206 200
> /4dcgi/1/document.a4d - /4dcgi/1/document.a4d 2014-10-02 18:18:00 18:18:00

> GET 24.179.202.206 200 /1/document.a4d - /1/document.a4d 2014-10-02 18:31:58 18:31:58

Notice the difference? Looks like you actually have something in the path web_static/1/document.a4d, which in the second case is being served by 4D's web server, because there is no /4dcgi prefix.

/4dcgi is not necessary as long as the document you serve does not exist in 4D's web root.

You should put a trace in A4D_OnWebConnection and try the URL /1/document.a4d to see if it is reached. If not, that means it must exist in web_static/1.

Regards,

  Aparajita

_______________________________________________
Active4D-dev mailing list
[hidden email]
http://list.aparajitaworld.com/listinfo/active4d-dev
Archives: http://active4d-nabble.aparajitaworld.com/
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: document downloads - does not display

David Ringsmuth-3
Aparajita,

I do put static documents in the web_static directory because they are more
efficiently served from there.

I've looked so many times I can say confidently the document.a4d only exists
in the "web/1/" directory.

The /4dcgi/ in the log shows an call from an older reference to the
database.

When I have access to the client system (they turned off their computer and
I cannot turn it back on remotely), I'll test several more scenarios,
including moving the entire 4D Folder to a different location.

Thanks for your support!

David

-----Original Message-----
From: [hidden email]
[mailto:[hidden email]] On Behalf Of Aparajita
Fishman
Sent: Sunday, October 12, 2014 7:09 AM
To: Active4D Developer Discussion List
Subject: Re: [Active4d-dev] document downloads - does not display

> GET 24.179.202.206 200
> /4dcgi/1/document.a4d - /4dcgi/1/document.a4d 2014-10-02 18:18:00 18:18:00

> GET 24.179.202.206 200 /1/document.a4d - /1/document.a4d 2014-10-02
18:31:58 18:31:58

Notice the difference? Looks like you actually have something in the path
web_static/1/document.a4d, which in the second case is being served by 4D's
web server, because there is no /4dcgi prefix.

/4dcgi is not necessary as long as the document you serve does not exist in
4D's web root.

You should put a trace in A4D_OnWebConnection and try the URL
/1/document.a4d to see if it is reached. If not, that means it must exist in
web_static/1.

Regards,

  Aparajita

_______________________________________________
Active4D-dev mailing list
[hidden email]
http://list.aparajitaworld.com/listinfo/active4d-dev
Archives: http://active4d-nabble.aparajitaworld.com/

_______________________________________________
Active4D-dev mailing list
[hidden email]
http://list.aparajitaworld.com/listinfo/active4d-dev
Archives: http://active4d-nabble.aparajitaworld.com/